Coș (coșul este gol) 0

Prețul, livrarea și plata

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în LEI și includ TVA. 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Livrarea produselor se face astfel: 

Curierat rapid 

Comenzile se livrează prin curierat rapid, direct la adresa specificată, în toate localităţile din România, fără costuri suplimentare! 

 Cost: 15.00 LEI 
 Durată: 24-48 de ore 
Comenzile ajung de regulă în 24 ore în cazul în care comanda a fost plasată cel târziu pâna la ora 15:00 de Luni-Vineri.

La comenzi de minim 100 RON oferim transport GRATUITDupă expedierea coletului veți primi un e-mail de confirmare în care se va afla și factura în format efectronic.
De asemenea, vă informam că factura electronică este disponibilă pentru descărcare în contul de utilizator, sau în orice moment, la cerere, prin e-mail la contact@zosi.ro.