Coș (coșul este gol) 0
Generalități
Utilizând acest site sunteți implicit de acord cu termenii și condițiile care urmează a fi prezentați.
Magazinul online www.zosi.ro este operat de ZOSI STORE SRL, având codul fiscal 38015335 și sediul in Bucuresti, Sector 4. 
Toate produsele prezentate sunt noi, se află în stocul nostru și corespund cu articolele prezentate în imagini.

             Relatia dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.Securitatea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice ZOSI STORE SRL are obligația de a administra în condiții de maximă siguranță și doar pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dumneavoastră. 

Scopul colectării datelor cu caracter personal este pentru a putea onora comenzile, precum și a vă transmite informații despre promoțiile care se desfășoară pe site-ul nostru.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin e-mail: contact@zosi.ro. 

Accesarea site-ului și crearea unui cont echivalează cu acceptul utilizatorilor asupra procesării datelor cu caracter personal în scopurile mai sus prezentate.Prețul, livrarea și plata
Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în LEI și includ TVA. 
Plata comenzii se face în momentul preluării coletului de la curier. 


Livrarea produselor se face astfel: 

Curierat rapid 

Comenzile se livrează prin curierat rapid, direct la adresa specificată, în toate localităţile din România, fără costuri suplimentare! 

 Cost: 14.90 LEI 
 Durată: 24-48 de ore 
Comenzile ajung de regulă în 24 ore în cazul în care comanda a fost plasată cel târziu pâna la ora 15:00 de Luni-Vineri.

La comenzi de minim 100 RON oferim transport GRATUITDupă expedierea coletului veți primi un e-mail de confirmare în care se va afla și factura în format efectronic.
De asemenea, vă informam că factura electronică este disponibilă pentru descărcare în contul de utilizator, sau în orice moment, la cerere, prin e-mail la contact@zosi.ro.Efectuarea comenzilor
Pentru efectuarea comenzilor recomandam crearea unui cont. 

Acest lucru se face prin intermediului butonului Intrare în cont aflat in partea de sus a paginii.
Se vor completa numele, prenumele si un nume de utilizator si parola atasata contului.
Adresele de livrare se vor completa fie dupa crearea contului sau in momentul efectuarii primei comenzi.
Odata completata adresa de livrare aceasta va fi memorata pentru comenzile ulterioare, putand fi modificata daca este cazul.


Efectuarea comenzilor ca si vizitator
Comenzile se pot efectua si ca si vizitator, fara necesitatea crearii unui cont.
In acest caz in momentul finalizarii comenzilor se vor completa campurile obligatorii pentru a se putea onora comanda.

            Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

Comanda minima pe site este de 15 lei!Returnarea produselor
Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul constata ca produsul prezinta defecte.
Returnarea se va face intr-un termen de maximum 14 zile de la receptia produsului, in amabalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
Intentia de returnare se va comunica in momentul primirii coletului fie telefonic, fie prin e-mail!
In cazul in care se solocita rambusarea banilor, acest lucru se va realiza prin transfer bancar doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia.

Se va rambursa exclusiv contravaloarea produsului, nu si costul transportului. 
In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit se va retine si costul transportului. 

Nu acceptam colete cu ramburs! 

In cazul in care se returneaza o parte din produse si initial ai beneficiat de transport gratuit, se va retine si costul transportului in momentul rambursarii banilor. Neridicarea coletelor comandate sau returnari in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.


Inainte de a alege returnarea produselor iti recomandam sa contactezi departamentul de relatii cu clientii pentru a gasi solutia cea mai buna pentru rezolvarea problemei tale.